Från Ok Kolmårdens hemsidatipsprome

OM TIPSPROMENADEN:

Varje söndag 10-12 från mitten av september till mitten av april anordnar OK Kolmården Tipspromenad vid klubbstugan i Strömsfors. Utöver en trevlig promenad med lagom kluriga frågor finns det möjlighet till kaffe och fika i vår klubbstuga.

Vid barmark är promenadvägen drygt två kilometer i skogen på el-ljusspåret. På vintern när elljusspåret används eller prepareras för skidåkning går tipsrundan en lika lång sträcka på småvägarna i Strömsfors samhälle. Det är normalt inga problem med att ha med sig barnvagn på tipspromenadrundan.

Förutom tipsfrågor har vi trimbingo och när promenadvägen är på elljusspåret finns möjlighet att på en orienteringskarta pricka in fem kontrollskärmar som passeras. För alla promenerande barn är det en uppskattad och lärorik gratisaktivitet.

De tre bästa tipspromenadresultaten får pris. Ettan och tvåan vinner ett presentkort till Coop Konsum och trean vinner en Trisslott. Vid trimbingon kan man vinna presentkort hos ICA Delfinen.